1. Tuingereedschappen
  2. elektrische grasmaaier

Beste elektrische grasmaaier [Uitgebreide Test]

Laatst bijgewerkt: 10 apr. 2024

Het onderhouden van een perfect gazon is een taak waar veel mensen veel tijd en moeite aan besteden. Maar met de komst van de elektrische grasmaaier kan dat allemaal worden veranderd. Deze innovatie maakt het gemakkelijk om het gazon in een mum van tijd te onderhouden. In dit artikel zullen wij een lijst tonen met de top 10 beste elektrische grasmaaiers die je kunt kopen. Met de hulp van deze lijst zal je gemakkelijk de juiste keus kunnen maken over welke grasmaaier de beste is die bij je past. Blijf lezen voor meer informatie.

Wil jij graag de beste elektrische grasmaaier in huis? Je bent niet de enige! Veel mensen zijn op zoek naar kwaliteit elektrische grasmaaiers en dat is niet gek! Door het grote aantal elektrische grasmaaiers die er te koop zijn, gaat er ook een hoop prullaria rond. Lastig dus om een keuze te maken.

Om deze vraag te beantwoorden, zijn wij op zoek gegaan naar de beste tien. Bekijk dan onze top 10 elektrische grasmaaiers. Onze experts vergelijken regelmatig alle elektrische grasmaaiers om altijd de beste top 10 voor je klaar te hebben staan. Klik hieronder om deze te bekijken en schaf een elektrische grasmaaier aan die voor jou het beste is!

Goede elektrische grasmaaiers - de 10 best geteste elektrische grasmaaiers

Onze experts hebben alle verschillende elektrische grasmaaiers beoordeeld en een review gegeven. Door elektrische grasmaaiers te vergelijken, weten wij exact welke de beste zijn. Scroll snel verder om te zien welke elektrische grasmaaiers in de top 10 staan en dus als beste uit onze elektrische grasmaaiers test gekomen zijn. Er zit vast en zeker een perfecte elektrische grasmaaier voor jou bij!

1. GARDENA Powermax 32 Grasmaaier (gemotoriseerd) Maaibreedte 32 cm Gazons tot 200 m2. - elektrische grasmaaier beste getest!

De GARDENA Powermax 32 Grasmaaier is de perfecte manier om uw gazon te verzorgen. De grasmaaier is gemotoriseerd en heeft een maai breedte van 32 cm, waardoor u eenvoudig gazons tot 200 m2 kunt maaien. Met deze maaier hoeft u nooit meer te duwen of te trekken. Het compacte ontwerp van de GARDENA Powermax 32 Grasmaaier maakt het maaiblad erg licht van gewicht, namelijk slechts 8 kilo. Daarnaast heeft de maaier ergonomische handgrepen, waardoor u comfortabel kunt werken. Al het gemaaide gras wordt direct opgevangen in de 30L opvangbak. Bovendien krijgt u twee jaar garantie op de GARDENA Powermax serie. U heeft dus geen enkele reden om niet voor deze maaier te kiezen.

2. Makita grasmaaier ELM3320 230 V 33 cm.

De Makita grasmaaier ELM3320 230 V 33 cm biedt je een professionele en duurzame oplossing voor het maaien van je gras. De krachtige motor is geschikt voor grote tuinen en biedt je een perfect maairesultaat. De grasmaaier is voorzien van een comfortabele handgreep met een ergonomische vorm, waardoor je tijdens het maaien minder moe wordt. Ook is deze uitgerust met een veiligheidsschakelaar die ervoor zorgt dat de motor uit gaat als je de handgreep loslaat. Dankzij de geïntegreerde snijmessen en een aandrijving met een variabele snelheid, is de grasmaaier ELM3320 230 V 33 cm van Makita een ideale partner voor het maaien van je gazon.

3. Powerplus POWEG63703 Elektrische grasmaaier Grasmachine voor kleine tuin 1000 W 32cm maaibreedte 30L opvangbak.

De Powerplus POWEG63703 Elektrische grasmaaier is een veelzijdige grasmaaier voor kleine tuinen, die zowel comfortabel als gemakkelijk te bedienen is. De grasmaaier heeft een vermogen van 1000 Watt en is uitgerust met een maaibreedte van maar liefst 32 centimeter. Deze maaibreedte is ideaal voor het maaien van kleine gazons (tot 75 m²). Daarnaast is de grasmaaier voorzien van een 30 liter opvangbak, waarin je het gemaaide gras makkelijk kunt verzamelen. De Powerplus POWEG63703 Elektrische grasmaaier is een betrouwbare en stille machine. Dankzij de ergonomische handgreep met daaraan een comfortabele bedieningshendel, is het maaien zowel comfortabel als gemakkelijk. De grasmaaier is uitgerust met een kabelbeschermingssysteem, waardoor je zorgeloos kunt maaien. Verder is de grasmaaier voorzien van een kantelbaar maaiwerk, waardoor je ook moeilijk bereikbare plekken kunt maaien. Met deze elektrische grasmaaier kun je je gazon snel en gemakkelijk onderhouden. De veelzijdige machine is een geweldige keuze voor kleine tuinbezitters die op zoek zijn naar een compacte en lichte grasmaaier.

Dit was onze top 3 beste elektrische grasmaaiers van 2024. Heb jij nog geen keuze gemaakt of wil je nog even verder kijken? Vergelijk ook de top 4-10 hieronder. 

Let bij het vergelijken van verschillende elektrische grasmaaiers uit onze top 10 op prijs, kwaliteit en bruikbaarheid. Zo maak jij een goede keuze.

4. Powerplus POWEG63705 Elektrische grasmaaier Grasmachine voor kleine en middelgrote tuin 1300W 32cm maaibreedte 30L.

De POWERPLUS POWEG63705 Elektrische Grasmaaier is de perfecte keuze voor elke tuinier die op zoek is naar een krachtige maaimachine. Het vermogen van 1300W is meer dan voldoende voor het maaien van zowel kleine als middelgrote tuinen. Deze grasmaaier heeft een maaiwerk van 32 cm breedte en heeft drie verschillende maaihoogtes tussen 25 en 65mm. Dankzij de 30 liter opvangbak is het gemakkelijk om het gemaaide gras te verwijderen. Daarnaast is de grasmaaier ook voorzien van een regressieve veiligheidsschakelaar. Deze schakelaar zorgt ervoor dat de motor stopt als de handgreep wordt losgelaten. Dit zorgt voor extra gebruiksgemak en veiligheid. De grasmaaier is licht van gewicht waardoor hij gemakkelijk te verplaatsen is naar elke plek in de tuin. De ergonomische handgreep is daarnaast voorzien van een kabelhoudersysteem waardoor de stroomkabel altijd goed is vastgemaakt.

5. Bosch ARM 32 Grasmaaier op snoer 1200 W.

Bosch ARM 32 Grasmaaier op snoer 1200 W is een compacte en lichte grasmaaier die perfect geschikt is voor het maaien van kleine en middelgrote gazons. Met zijn gewicht van maar 6,8 kg is hij eenvoudig te manoeuvreren en te vervoeren. De Powerdrive-motor biedt een betrouwbare prestatie, zelfs in lastige situaties. Het maaien tot aan de rand betekent dat er geen extra trimwerk nodig is. Bovendien biedt de ARM 32 met de graskam het gemak van automatisch nette randen langs muren of tuinpaden. De grasmaaier is voorzien van een grasopvangbak van 31 liter, waardoor het afvoeren van gemaaid gras eenvoudig is. Dankzij de geïntegreerde handgreep is het gemakkelijk om de grasmaaier te vervoeren. De ergonomisch geplaatste bedieningshendel en de comfortabele handgreep maken het bedienen van de grasmaaier eenvoudig en comfortabel. De grasmaaier is gemaakt van duurzame materialen en is daardoor geschikt voor intensief gebruik.

6. Bosch AHM 30 Handmaaier op snoer Maaibreedte 30cm.

Het maaiseizoen begint met de Bosch AHM 30 handmaaier. Deze krachtige, lichte maaier is ideaal voor kleinere gazons. Met een maaibreedte van 30 cm is het geschikt voor korte maairoutes. Door het schaarsnijprincipe werkt de maaier erg efficiënt. Het klik vergrendelsysteem maakt het ook mogelijk de maaihoogte zonder gereedschap aan te passen. Dankzij de comfortwielen met speciale tandwielreductie is de maaier aangenaam in gebruik, waardoor je moeiteloos je gazon kunt bijhouden. De Bosch AHM 30 handmaaier is een betrouwbare machine die al jarenlang bewezen heeft dat het je tuin mooi en in goede staat houdt. Het is een krachtige machine die geschikt is voor het maaien van kleine gazons. Met de verschillende maaihoogtes is het eenvoudig de ideale maaihoogte te vinden die past bij de lengte van het gras. De maaier heeft ook een hoogwaardige luchtstroom die de grassprieten tijdens het maaien recht houdt. De Bosch AHM 30 handmaaier is de perfecte keuze voor het kleine gazon.

7. BLACK+DECKER BEMWH551-QS Zweefmaaier 1200W 30cm gesnoerd.

De BLACK+DECKER BEMWH551-QS elektrische zweefmaaier is een ideale oplossing voor kleine tuinen tot 250m². Deze krachtige 1200W zweefmaaier heeft een maaidiameter van 30 cm en beweegt op een luchtkussen in plaats van op wielen. Hierdoor is de maaimachine geschikt voor hobbelige en oneffen oppervlakken en voor maaien op hellingen. Dankzij de stille werking is deze zweefmaaier ideaal voor gebruikers die stilte wensen in hun tuin. Daarnaast is deze maaimachine zeer wendbaar, waardoor je gemakkelijk in alle richtingen kan maaien.

8. Bosch AHM 38 Handmaaier op snoer 38 cm maaibreedte.

Met de Bosch AHM 38 C Handmaaier kun je kleine gazonoppervlakken comfortabel en stil maaien met een maaiwerk van 38 cm. De grasmaaier is gemakkelijk te gebruiken en je kunt precies maaien zodat het gazon perfect bijligt. De grasmaaier heeft een vermogen van 1200 watt en een maaibreedte van 38 cm. Daarnaast is de grasmaaier uitgerust met een hendel waarmee je de schakelaar kunt bedienen en is er een verstelbare loopgreep waarmee je de maaier comfortabeler kunt bedienen. Met de Bosch AHM 38 C Handmaaier kunt je gemakkelijk een gazon maaien tot 150 m², dat is zo'n helft van een tennisbaan. De grasmaaier is licht van gewicht, waardoor je hem makkelijk kunt verplaatsen en de grasresten kun je gemakkelijk verwijderen door de grote opvangbak met een inhoud van 50 liter. De grasmaaier heeft een lange snoer, zodat je een groot gebied kunt maaien zonder dat je verlengsnoeren nodig hebt.

9. 1600W Electrische Grasmaaier Gazonmaaier 38 cm.

De 1600 Watt Electrische Grasmaaier Gazonmaaier 38 cm is een stijlvolle en handige oplossing voor het onderhouden van uw gazon. Het lichte gewicht en de krachtige 1600 Watt motor zorgen ervoor dat het eenvoudig en snel is om uw gazon te onderhouden. De maaimes heeft een diameter van 38 cm, waardoor het gras gemakkelijk naar boven wordt gezogen. U kunt de maaihoogte eenvoudig instellen met de handige hendel op de bovenzijde, waardoor alle vier de wielen tegelijk in hoogte worden gewijzigd. Met de 1600 Watt Grasmaaier Gazonmaaier 38 cm kunt u een consistente maaihoogte behouden en zal uw gazon er altijd verzorgd uitzien. Bovendien is de opvangzak eenvoudig te verwijderen en te reinigen, waardoor uw gazon er altijd netjes uit zal zien.

10. WOLF-Garten A 340 E Elektrische Grasmaaier 1400 W 34 cm maaibreedte 30 liter opvangbak centrale hoogte-instelling.

De WOLF-Garten A 340 E Elektrische Grasmaaier is de perfecte keuze voor de echte liefhebber. Met een 1400 W motor ontworpen voor kracht, zorgt deze grasmaaier voor een perfecte maairichting. De maaibreedte bedraagt 34 cm, waardoor je in weinig tijd het gazon strak kan maaien. Met 6 verschillende standen kan je de maaihoogte eenvoudig instellen. De grasvangbak van 30 liter geeft je de vrijheid om lange tijd te maaien zonder steeds de opvangbak te legen. Met de vulindicator geef je precies aan wanneer de opvangbak vol is. De WOLF-Garten A 340 E Elektrische Grasmaaier is ook ergonomisch ontworpen met een softgrip duwboom zodat je de machine comfortabel kan bedienen. De machine is ook voorzien van het CCM-systeem, waardoor je kunt maaien, verzamelen en mulchen. De Flick-Flack kabelgeleiding voorkomt dat de elektrische kabel de maairichting van de machine blokkeert. De maaimachine is gemakkelijk op te bergen dankzij de inklapbare duwboom. Deze grasmaaier is geschikt voor gazonoppervlaktes tot 250 m².

We hopen dat je een prettige keuze hebt kunnen maken door het bekijken van onze top 10 reviews van elektrische grasmaaiers. Heb je nog andere producten nodig voor in de tuin? Bekijk wat voor top 10 lijstjes we allemaal hebben en doe er je voordeel mee!

Inhoudsopgave

FAQ over de elektrische grasmaaier productreview

Wat is de beste elektrische grasmaaier? Dat is de vraag die je natuurlijk wilt weten! Het antwoord is er eigenlijk niet. Dit komt omdat iedereen een andere mening heeft. Daarom kijken wij naar het algemene oordeel van de consument in combinatie met kennis van specialisten. Zo komen wij tot het meest betrouwbare beeld. Uit de review van onze experts is naar voren gekomen dat GARDENA Powermax 32 Grasmaaier (gemotoriseerd) Maaibreedte 32 cm Gazons tot 200 m2. het beste is. Iedereen heeft andere voorkeuren dus bekijk zelf ook goed alle producten.

Een elektrische grasmaaier kopen? Fijn dat je een goede hebt kunnen vinden in onze top 10! Als je op de knop met ‘Bekijk prijs bij Bol.com’ klikt, kom je op de pagina waar je het product kan bestellen. Wij wensen je alvast heel veel plezier en gebruiksgemak van je nieuwe elektrische grasmaaier!

We kijken naar prijs, kwaliteit, bruikbaarheid en vele andere factoren. Onze experts vergelijken alle elektrische grasmaaiers op de markt met elkaar. Dit doen we aan de hand van online reviews. Als een elektrische grasmaaier veel en goed wordt gereviewd, testen wij het product om te zien of deze een plekje in de top 10 bemachtigd.

Dank voor je vraag! We verkopen zelf geen elektrische grasmaaiers. We vergelijken elke elektrische grasmaaier voor de beste top 10 en verwijzen je door naar de goedkoopste aanbieder. Zo pogen wij het voor jou makkelijk te maken om een kwaliteit elektrische grasmaaier aan te schaffen!

Over de auteur

Joep Huisman

Joep Huisman

Gerelateerde pagina's

Top 10 best geteste elektrische grasmaaier van 2024

Top 10 best geteste elektrische grasmaaier van 2024

Top 10 best geteste elektrische grasmaaier van 2024

Top 10 best geteste elektrische grasmaaier van 2024

Tot slot over: De beste elektrische grasmaaier

Het is nu onmogelijk geworden om de draad van de verschillende elektrische grasmaaiers kwijt te raken. Je hebt nu verschillende opties gezien om je gazon in topvorm te houden. Door de top 10 producten die we aanbevelen, heb je meer inzicht gekregen in welke geschikte grasmaaiers er op de markt verkrijgbaar zijn. Vooral de keuze die je maakt is belangrijk: moet je kiezen voor een elektrische grasmaaier waarmee je wat langer kunt werken, of denk je dat een robotmaaier een betere oplossing is? Als je er niet uitkomt, raden we je aan contact met ons op te nemen. We helpen je graag met het vinden van de beste grasmaaier die bij je thuis past.

Dankzij de vergelijking van elektrische grasmaaiers door onze experts worden de beste opties overzichtelijk. Het enige wat je nog hoeft te doen is een elektrische grasmaaier kiezen die het beste bij jou past. Vergelijk zelf verschillende elektrische grasmaaiers zodat je een persoonlijke keuze maakt.

Praktische tips voor het vergelijken van deze elektrische grasmaaiers die als best getest worden beschouwd

We hebben enkele kooptips om te zorgen dat je achter je eigen aankoop staat. Onze experts hebben een top 10 gemaakt om je te helpen met de juiste keuze maken, maar uiteindelijk bepaal jij welke elektrische grasmaaier je kiest. Vergelijk daarom zelf de verschillende elektrische grasmaaiers ook goed om te zorgen dat je blij bent met je keuze.

Disclaimer: We werken samen met betrouwbare partners. Wij verkopen zelf geen producten en zijn ook niet aansprakelijk voor de levering van een elektrische grasmaaier. 

Gepubliceerd op: 23 dec. 2022

Houd jij ervan om lekker buiten te zitten in de zon? Bekijk onze top 10 elektrische grasmaaiers

Bekijk hieronder de top 10 elektrische grasmaaiers die onze experts als beste hebben getest!